About

Att få fotografera barn, gravida, familjer, porträtt och uttryck för kärlek är en förmån.

Att fånga familjer eller ett minne på bild, det är fantastiskt!

Jag är en driven tjej med mycket kreativitet, i allt från målande till skrivande, men min stora passion här i livet är fotografering. Jag och kameran har varit vänner i många år. Med glädje, ödmjukhet och omtänksamhet så försöker jag fånga de betydelsefulla stunderna och få fram de äkta känslorna.

Mina fotografier fokuserar just på att bevara ett minne i ljus och färgglädje. Jag jobbar ständigt med att utvecklas och finna nya kreativa sätt för att du som kund ska få de vackraste bilder som går.

Jag tar gärna emot inspirationsbilder ifall du har några som liknar de du önskar, annars kan dutitta i min portfolio för att se om det är någon av de bilderna som passar.

Så klicka på fliken Portifolio och titta på Facebook-sidan. Om du känner att min bildstil är precisdet som du sökt, så börjar du med att höra av dig till mig för att boka en tid. Du berättar vilken typ av fotografering du är ute efter, vilket resultat du önskar samt vilken typ av plats fotograferingen ska ske på.

Jag gör självklart mitt bästa för att få dig att slappna av under fotograferingen. Men hjälp gärna till själv genom att göra det som känns naturligt för dig, eller er om ni är flera – kramas,dansa, hoppa eller kittlas! Peppa gärna varandra genom att skämta och ha roligt, det är ju därför vi möts!

Vi väljer tid och plats och sen är det bara att vänta på att den fina dagen ska komma.Jag vill att du som kund ska känna dig säker och omhändertagen hos mig och gå ifrån fotograferingen med ett leende på läpparna!

Efter fotograferingen så går jag igenom alla fotografier och väljer ut de allra bästa, som redigeras och sparas ner på CD.

Bilderna du får är godkända att användas privat, alltså att göra personliga utskrifter från samt läggas upp på hemsida, Facebook etc. Men vid publicering på nätet måste mitt namn alltid stå vid bilderna samt ha en länk till min hemsida. Fotografierna får inte ändras på något vis.

Ibland publicerar jag några av bilderna på min hemsida och på min Facebook företagssida. Om du som kund inte vill att dina foton ska synas så, vänligen meddela detta vid bokningstillfället.

Jag har paketpriser för fotograferingarna. Men önskar du en fotografering som innehåller mer,mindre eller något helt annat än det som står i mina paket så hör bara av dig, jag är flexibel! Det kan jag vara eftersom jag sköter fotograferingen mestadels på kvällar, helger och under min semester.

Jag fotograferar både ute i naturligt ljus och inne i min hemmastudio.

För resor mer än 10 km utanför Sveg tillkommer extrakostnader.

kontakta mig, så att vi kan prata om hur du kan få de foton du alltid längtat efter, eller kanske inte visste om att du saknade!

Advertisements